Sylwester w PG4!

Happy Brew Year 2018
To już drugi raz kiedy mamy przyjemność gościć Państwa na wieczorze sylwestrowym przy Podwalu Grodzkim 4. Wieczór uświetni legendarne Jopenbier a bawić się będziemy przy akompaniamencie Riverboat Ramblers Swing Orchestra. Piwny open bar, butelka wina, specjalna karta alkoholi oraz przygotowana przez naszego szefa kuchni kolacja w formie bufetu z pewnością trafią w gust każdego uczestnika. W myśl zasady „Piwo to ludzie” ten wieczór nie może się odbyć bez Państwa. Browarniany styl imprezy noworocznej zapewni każdemu uczestnikowi pomyślne rozpoczęcie nowego 2019 roku.
1 PULA BILETÓW -299 ZŁ
2 PULA BILETÓW -349 ZŁ
3 PULA BILETÓW -399 ZŁ
Menu Sylwester 2018 Central Hotel
Przystawka Foodparing: piwo jopejskie /kacza pierś sous vide w sosie orzechowym i puree z palonego kalafiora
Bufet zimny:
Deska wędlin i mięs pieczystych
Deska regionalnych serów
Noworoczny bufet sałatkowy do wyboru dla uczestników balu sylwestrowego
Śledzie w dwóch odsłonach (marynowane w buraku i w pomidorowej salsie)
Sosy i dipy, pieczywo
Fingerfood:
Pate z kaczki w sosie z mandarynki
Roladki z pstrąga z kremem bazyliowym
Tortille serowe
Tatar ze śledzia
Pieczony rostbef z konfiturą śliwkową
Mus z łososia
Zapiekany kozi ser z gruszką
Wędzona pieczona pierś z gęsi
Bufet ciepły:
Consomme z gęsi
Gulasz piwny z dzika
Pieczona pierś ze strusia w warzywach opiekanych w miodzie
Sandacz pieczony na ciepłej sałatce z kopru włoskiego i pieczonych pomidorów
Kurczak satay na warzywach orientalnych
Roladki wieprzowe z musem z suszonych pomidorów
Cukinia zapiekana z kolorową soczewicą w sosie bazyliowym
Bakłażan zawijany z warzywami w sosie
Ziemniaczki opiekane po staropolsku z grzybami
Warzywa grillowane w sosie teriyaki
Desery:
Brownie czekoladowo karmelowe
Mus jogurtowy z owocami
Owoce krojone i filetowane
Mus z palonej czekolady
Bezy z owocami