Wigilia i spotkania
noworoczne firmowe
39 POKOI
HOTELOWYCH
2 SALE BANKIETOWO
KONFERENCYJNE
STARANNIE
PRZYGOTOWANE MENU
WYJĄTKOWA
LOKALIZACJA
Co nas wyróżnia?
- Idealnie skomunikowana lokalizacja w samym sercu Głównego Miasta
- Klimatyczne, stylowe wnętrza mogące pomieścić nawet 400 osób
- Jedyny browar, który odtworzył 4 historyczne smaki piw Gdańskich
- Ogródek piwny z możliwością organizacji grilla
- Wyśmienita, regionalna kuchnia na bazie świeżych produktów
- Cykliczne imprezy tematyczne, Oktoberfest i wiele innych
- Możliwość zakwaterowania Gości w Craft Beer Central Hotel
- 2 osobne sale z indywidualnym nagłośnieniem – możliwość organizacji imprezy z DJem
- Dyskretna, profesjonalna obsługa
- Ogromne doświadczenie w organizacji eventów
SZWEDZKI STÓŁ
Kolacja serwowana w formie bufetu z daniami ciepłymi i zimnymi
Sałatką ziemniaczaną z ogórkiem
kiszonym
Rolada z dorsza z porem i warzywami
Deska mięs pieczystych
Pikle, marynaty, dipy
Pieczywo koktajlowe, masło
Dorsz w sosie śmietanowo-porowym
Polędwiczka wieprzowa z kurkami
Kulebiak z kapustą i grzybami
Ziemniaczki z koperkiem
Kasza gryczana z grzybami
Mix surówek sezonowych
Śledzik z sałatką ziemniaczaną
i kwaśną śmietaną
Dorsz po grecku
Vitello tonato
Roladka z kurczaka z leśnymi grzybami
Pasztet z kaczki z sosem żurawinowym
Pikle, kiszonki, marynaty, dipy
Pieczywo koktajlowe, masło
Mix surówek sezonowych
Bufet ciepły
Medaliony z indyka z suszonymi owocami
Sandacz w borowikach
Schab ze śliwkami
Klopsiki z ciecierzycy z daktylami
na pomidorach
Pierogi z kapustą i grzybami
Kopytka w sosie grzybowym
Ziemniaki opiekane
Kompot z suszu
Zupa grzybowa z łazankami
Pstrąg łososiowy z pumperniklem
Wędzony łosoś z musem chrzanowym
Tatar z troci wędrownej
Deska wędlin i serów
Ciasto francuskie zapiekane z pieczarkami i
serem
Pasztet z dziczyzny i morelami w brandy
Śledź po kaszubsku
Mix sałat z vinaigrette malinowym
Sałatka z buraka i orzechów
Pikle marynaty, kiszonki, dipy
Pieczywo koktajlowe, masło
Filet z indyka w borowikach
Konfitowane udka kacze w sosie z suszonych
owoców
Dorsz zapiekany pod kwaśną śmietaną
Karczek z dzika z czosnkiem niedźwiedzim
Pierogi z kapustą i grzybami
Kluski śląskie z ziołami
Ziemniaki gotowane z masłem
Buraczki zasmażane
Mix surówek sezonowych
Barszcz z kiszonych buraków i jabłek
z pasztecikiem z kapustą
Do każdej propozycji można dodatkowo domówić bufet słodki w cenie 39 zł / os. Do wyboru 3 propozycje spośród:
Makowiec z bakaliami
Piernik z jesienną marmoladą
Tartaletki z pomarańczami
Crème brûlée z aromatem igieł młodej sosny
Mus z gorzkiej czekolady
Domowy sernik z lukrem
Bufety organizujemy w przypadku grup powyżej 50 osób. Przy grupach od 150 osób obowiązuje indywidualna wycena i warunki.
Do usług gastronomicznych doliczana jest opłata serwisowa w wysokości 10%. W przypadku grup powyżej 50 osób warunki ustalane indywidualnie.
MENU SERWOWANE
OPEN BAR
Napoje zimne, ciepłe i alkohole
Skontaktuj się z nami,
by poznać ofertę.
Magdalena
Sales Coordinator
CENTRAL HOTEL
39 POKOI
HOTELOWYCH
2 SALE BANKIETOWO
KONFERENCYJNE
PARKING
dla gości
Zapraszamy do poznania oferty Craft Beer Central Hotel Gdańsk
To nietuzinkowe miejsce o ponad 100 letniej historii. Wybierając nas, wybieracie Państwo komfort, wygodę oraz piwne przeżycia. Zapewnij sobie i swoim Gościom komfortowe noclegi w doskonałej lokalizacji.