stripes
stripes
pg4
icon

39 POKOI
HOTELOWYCH

icon

2 SALE BANKIETOWO
KONFERENCYJNE

icon

STARANNIE
PRZYGOTOWANE MENU

icon

WYJĄTKOWA
LOKALIZACJA

pg4

Co nas wyróżnia?

  • Idealnie skomunikowana lokalizacja w samym sercu Głównego Miasta
  • Klimatyczne, stylowe wnętrza mogące pomieścić nawet 400 osób
  • Jedyny browar, który odtworzył 4 historyczne smaki piw Gdańskich
  • Ogródek piwny z możliwością organizacji grilla
  • Wyśmienita, regionalna kuchnia na bazie świeżych produktów
  • Cykliczne imprezy tematyczne, Oktoberfest i wiele innych
  • Możliwość zakwaterowania Gości w Craft Beer Central Hotel
  • 2 osobne sale z indywidualnym nagłośnieniem – możliwość organizacji imprezy z DJem
  • Dyskretna, profesjonalna obsługa
  • Ogromne doświadczenie w organizacji eventów
stripes
stripes stripes

SZWEDZKI STÓŁ

Kolacja serwowana w formie bufetu z daniami ciepłymi i zimnymi

Bufet zimny

Schab w sosie tuńczykowym z kaparami
Galantynowe trio
Śledzik na sałatce ziemniaczanej
Domowe marynaty
Pieczywo, masło

Bufet ciepły

Kurczę zagrodowe po staropolsku
Karczek w ziołach i czosnku
Dorsz  w śmietanie i ziołach
Pierogi z kapustą i grzybami

Dodatki

Ziemniaki z koperkiem
Pieczone warzywa
Selekcja sałat

Cena: 135 ZŁ/OS
Bufet zimny

Wybór mięs pieczystych i pasztetów
Mozaika drobiowa
Kociewskie klopsiki z flądry w zalewie
Śledzik na sałatce ziemniaczanej
Pstrąg w majonezie cytrynowym
Galantyna serowa
Domowe marynaty
Pieczywo, masło

Bufet ciepły

Wigilijny barszcz
Polędwiczka w jabłkach i miodzie
Roladki drobiowe z serem pleśniowym
Dorsz  panierowany w chrupiącej bułeczce i razowym chlebie
Pierogi z kapustą i grzybami

Dodatki

Ziemniaki opiekane
Pieczone warzywa
Ryż z warzywami
Selekcja sałat
 

Cena: 160 zł / os
Na przywitanie

Grzane wino z korzennymi przyprawami
 

Bufet zimny

Kaczka po strasbursku z bakaliami
Świąteczny pasztet z trzech mięs z konfiturą cebulową
Pikantny przysmak z indyka
Pasztet z halibuta
Opiekane śledzie w zalewie octowo-miodowej
Pstrąg w majonezie cytrynowym
Piklowane buraczki ze słonym serem i orzechami
Warzywa marynowane w grzańcu
Pieczywo, masło

Bufet ciepły

Wigilijny barszcz
Krem z borowików
Indyk w śmietanie i kurkach
Wołowina w winie
Klopsiki cielęce w śmietanie
Kulebiak z kapustą i łososiem
Gulasz z warzyw korzennych i pomidorów

Dodatki

Kasza gryczana z twarogiem
Ziemniaki opiekane
Warzywa blanszowane
Selekcja sałat

Cena: 200 zł / os

Do każdej propozycji można dodatkowo domówić bufet słodki w cenie 39 zł / os. Do wyboru 3 propozycje spośród:

Makowiec z bakaliami
Piernik z jesienną marmoladą
Tartaletki z pomarańczami
Crème brûlée z aromatem igieł młodej sosny
Mus z gorzkiej czekolady
Domowy sernik z lukrem

Bufety organizujemy w przypadku grup powyżej 50 osób. Przy grupach od 150 osób obowiązuje indywidualna wycena i warunki.

Do usług gastronomicznych doliczana jest opłata serwisowa w wysokości 10%. W przypadku grup powyżej 50 osób warunki ustalane indywidualnie.

MENU SERWOWANE

OPEN BAR

Napoje zimne, ciepłe i alkohole

pg4
beer

Bezalkoholowy

NAPOJE

Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki

Cena do 3h

25 PLN / OS

beer

Standard

PIWO

różne rodzaje

WINO

Wino domu

Cena do 3h

90 zł / os

Dodatkowa h

20 zł / os

Każda kolejna h

10 zł / os

Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki

beer

Premium

PIWO

4 rodzaje aktualnego piwa

WINO

Białe, Czerwone

ALKOHOL

Wódka Whisky

Cena do 3h

159 zł / os

Dodatkowa h

35 zł / os

Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki

stripes

Skontaktuj się z nami,
by poznać ofertę.

Paweł
Guest Relations Manager

CENTRAL HOTEL

icon

39 POKOI
HOTELOWYCH

icon

2 SALE BANKIETOWO
KONFERENCYJNE

icon

PARKING
dla gości

central hotel

Zapraszamy do poznania oferty Craft Beer Central Hotel Gdańsk

To nietuzinkowe miejsce o ponad 100 letniej historii. Wybierając nas, wybieracie Państwo komfort, wygodę oraz piwne przeżycia. Zapewnij sobie i swoim Gościom komfortowe noclegi w doskonałej lokalizacji.

ZAPRASZAMY