Wigilia i spotkania
noworoczne firmowe
39 POKOI
HOTELOWYCH
2 SALE BANKIETOWO
KONFERENCYJNE
STARANNIE
PRZYGOTOWANE MENU
WYJĄTKOWA
LOKALIZACJA
Co nas wyróżnia?
- Idealnie skomunikowana lokalizacja w samym sercu Głównego Miasta
- Klimatyczne, stylowe wnętrza mogące pomieścić nawet 400 osób
- Jedyny browar, który odtworzył 4 historyczne smaki piw Gdańskich
- Ogródek piwny z możliwością organizacji grilla
- Wyśmienita, regionalna kuchnia na bazie świeżych produktów
- Cykliczne imprezy tematyczne, Oktoberfest i wiele innych
- Możliwość zakwaterowania Gości w Craft Beer Central Hotel
- 2 osobne sale z indywidualnym nagłośnieniem – możliwość organizacji imprezy z DJem
- Dyskretna, profesjonalna obsługa
- Ogromne doświadczenie w organizacji eventów
SZWEDZKI STÓŁ
Kolacja serwowana w formie bufetu z daniami ciepłymi i zimnymi
Schab w sosie tuńczykowym z kaparami
Galantynowe trio
Śledzik na sałatce ziemniaczanej
Domowe marynaty
Pieczywo, masło
Kurczę zagrodowe po staropolsku
Karczek w ziołach i czosnku
Dorsz w śmietanie i ziołach
Pierogi z kapustą i grzybami
Ziemniaki z koperkiem
Pieczone warzywa
Selekcja sałat
Wybór mięs pieczystych i pasztetów
Mozaika drobiowa
Kociewskie klopsiki z flądry w zalewie
Śledzik na sałatce ziemniaczanej
Pstrąg w majonezie cytrynowym
Galantyna serowa
Domowe marynaty
Pieczywo, masło
Wigilijny barszcz
Polędwiczka w jabłkach i miodzie
Roladki drobiowe z serem pleśniowym
Dorsz panierowany w chrupiącej bułeczce i razowym chlebie
Pierogi z kapustą i grzybami
Ziemniaki opiekane
Pieczone warzywa
Ryż z warzywami
Selekcja sałat
Grzane wino z korzennymi przyprawami
Kaczka po strasbursku z bakaliami
Świąteczny pasztet z trzech mięs z konfiturą cebulową
Pikantny przysmak z indyka
Pasztet z halibuta
Opiekane śledzie w zalewie octowo-miodowej
Pstrąg w majonezie cytrynowym
Piklowane buraczki ze słonym serem i orzechami
Warzywa marynowane w grzańcu
Pieczywo, masło
Wigilijny barszcz
Krem z borowików
Indyk w śmietanie i kurkach
Wołowina w winie
Klopsiki cielęce w śmietanie
Kulebiak z kapustą i łososiem
Gulasz z warzyw korzennych i pomidorów
Kasza gryczana z twarogiem
Ziemniaki opiekane
Warzywa blanszowane
Selekcja sałat
Do każdej propozycji można dodatkowo domówić bufet słodki w cenie 39 zł / os. Do wyboru 3 propozycje spośród:
Makowiec z bakaliami
Piernik z jesienną marmoladą
Tartaletki z pomarańczami
Crème brûlée z aromatem igieł młodej sosny
Mus z gorzkiej czekolady
Domowy sernik z lukrem
Bufety organizujemy w przypadku grup powyżej 50 osób. Przy grupach od 150 osób obowiązuje indywidualna wycena i warunki.
Do usług gastronomicznych doliczana jest opłata serwisowa w wysokości 10%. W przypadku grup powyżej 50 osób warunki ustalane indywidualnie.
MENU SERWOWANE
OPEN BAR
Napoje zimne, ciepłe i alkohole
Skontaktuj się z nami,
by poznać ofertę.
Magdalena
Sales Coordinator
CENTRAL HOTEL
39 POKOI
HOTELOWYCH
2 SALE BANKIETOWO
KONFERENCYJNE
PARKING
dla gości
Zapraszamy do poznania oferty Craft Beer Central Hotel Gdańsk
To nietuzinkowe miejsce o ponad 100 letniej historii. Wybierając nas, wybieracie Państwo komfort, wygodę oraz piwne przeżycia. Zapewnij sobie i swoim Gościom komfortowe noclegi w doskonałej lokalizacji.